Sairaanhoitaja / Tammelakeskuksen terveysasema
Tampereen kaupunki, Tammelakeskuksen terveysasema

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kolmea sairaanhoitajaa Tammelakeskuksen terveysasemalle.

Terveysasemalla sairaanhoitajan tehtävään kuuluu itsenäisen vastaanoton pitäminen, asiakkaiden ohjaus ja neuvonta, ryhmätoiminta, hoidon tarpeen arviointi sekä oman työn kehittäminen. Hoitajan on terveysasemalla mahdollista konsultoida lääkäriä tilanteen mukaan. Työtä tehdään myös osin työparimallissa ja tiimissä. Lisäksi sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu päivystävänä sairaanhoitajana toimiminen ja ajoittain kiirevastaanotolla työskenteleminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.
Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista (LOVe LOP, LOVe IV) ennen työsuhteen alkamista sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.

Eduksi luetaan kokemus vastaanottotyöstä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 tai osastonhoitaja Anna-Mari Alavillamo, puh. 040 133 6496. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi.tampere.fi.

Haku päättyy 12.5.2021.

Hakeminen KuntaRekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio, puh. 040 801 6175 tai osastonhoitaja Anna-Mari Alavillamo, puh. 040 133 6496. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi.tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot