(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, Kilon terveysasema, kesätyö, 3 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Tehtävän kuvaus: Monipuolista ja vaihtelevaa sairaanhoitajan työtä terveysasematoiminnassa Suur-Leppävaaran alueella, Kilon- ja/tai Viherlaakson terveysasemilla.

Työ terveysasemalla sisältää akuuttivastaanottoa hoitajapainotteisella päivystysvastaanotolla, kiireetöntä vastaanottoa ajanvarauksella ja hoidon tarpeen arviota sekä puhelimessa että paikan päällä. Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa ja antaa loistavan työkokemuksen yleislääketieteen saralta.

Työnkuvaan kuuluu lisäksi työskentely Suur-Leppävaaran keskitetyssä puhelinkeskuksessa, joka toimii Kilon terveysaseman tiloissa. Työajat puhelinkeskuksessa ajoittuvat klo 7.00-18.15 välille.

Työaika 116 h 15 min / 3 viikon periodi, päivätyö. Työaika sijoittuu klo 07 ja 18.30 välille.
Työpaikan nimi: Kilon- ja Viherlaakson terveysasema
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja (myös sairaanhoitaja/terveydenhoitaja-opiskelijat huomioidaan jos opinnoista on suoritettu vähintään 2/3 osaa)

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää tiimityöskentelykykyä, paineensietokykyä ja joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme positiivista asennetta ja sitoutuneisuutta sekä nopeaa oppimiskykyä, kokonaisuuksien hallinnan taitoa ja hyvää kielitaitoa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot