(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja Espoonlahden suuralueen terveysasematoimintaan
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme vakituista sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa sairaanhoitajan vakanssille terveysasematoimintaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Tällä hetkellä toimimme Kivenlahden, Soukan terveysasemalla sekä asiakaspalvelukeskuksessa.

Työhön sisältyy vastaanottotoiminnan lisäksi hoidon tarpeen arviota puhelintoiminnassa, etävastaanottoa ja päiväaikaista päivystystyötä moniammatillisen tiimin jäsenenä. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään tuoden tiimiimme vahvistusta.

Työpaikan nimi: Espoonlahden terveysasema

Työaika: 7-18.30 välillä eri vuoroissa vaihdellen. Säännöllisin työaika on päiväluontoinen ollen 7.45-16 välillä.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä hoitajan vastaanottotytöstä ja päiväaikaisesta päivystyksestä. Tehtävässä edellytetään myös hyvää asiakaspalvelutaitoa ja -asennetta, erinomaisia yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää paineen- ja muutoksen sietokykyä.

Lisäksi edellytämme kykyä ja halua osallistua hoitotyön kehittämiseen terveysaseman avovastaanotossa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.


Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä ja kykyä sekä halua omaksua ja kehittää uusia toimintatapoja ja käytäntöjä.
Arvostamme myös hoitotyön monipuolista osaamista pitkäaikaissairaiden hoidosta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, mukaan lukien kokemus Lifecare-potilastietojärjestelmästä. Eduksi luetaan myös hyvä kielitaito ruotsin sekä englannin osalta sekä mahdollisesti muita erikoisosaamisen alueita kuten haavanhoitoa, astma tai diabetesosaamista.