(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja tai alan opiskelija, Espoon sairaala, kesätyö, 5 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2020

Sairaanhoitaja toimii osana moniammatillista tiimiä ja vastaa potilaan kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Keskeisiä toimintaperiaatteitamme ovat laadukas hoito- ja kuntoutus sekä kotoa-kotiin -periaate. Meillä potilas on pääosassa; hoitoon ja kuntoutukseen pääsee nopeasti, potilaan aktiivista kuntoutusaikaa lisätään tavoitteiden mukaisesti.

Espoon sairaala sijaitsee Jorvin kampuksella. Yhden hengen potilashuoneet, viihtyisät yhteistilat, uusi teknologia ja ekologiset ratkaisut tuovat sairaalaympäristön nykyaikaan. Osastolla hoidetaan ortopedisia kuntoutuspotilaita sekä geneerisiä potilaita. Osastolla on 60 potilaspaikkaa jakautuen 15 potilaan pienryhmiin.

Valinnassa otamme huomioon tutkinnossa suorittamasi suuntaavat/syventävät teoriaopinnot ja harjoittelujaksot, aikaisemmat työkokemuksesi sekä intosi ja halusi oppia uutta erilaisissa yksiköissä. Sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa - huolehdithan sen kuntoon. Sijaisuuden kesto on noin 1-5 kuukautta sopimuksen mukaan. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa.

Sinulla tulee olla
- tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto (sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja)
- oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä (laki 559/1994)
- voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja 140/210 op) ammattiin johtavista opinnoista viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista. Toimiessasi opiskelijastatuksella sinulla on rajattu vastuu ja rajattuja tehtäviä. Tehtävien rajaukset huomioidaan palkkauksessa. Opiskelijastatuksella työskentelevä sijainen toimii aina vakituisen henkilöstön tukemana ja valvomana.

Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Sijaisuudet täytetään heti, kun sopiva sijainen on löytynyt, joten täytä hakemus huolella ja jätä se ajoissa.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Ortopedinen kuntoutusosasto 2
Työaika: 116h 15min / 3 vko, jaksotyö, 3-vuorotyö. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Espoon sairaalan toimintoihin, tiloihin ja laitteisiin sekä työtehtäviin ja työssä käytettäviin tieto- ym. järjestelmiin perehdytetään.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kuntoutuksesta.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot