Sairaanhoitaja, Suursuon sairaala osasto 12
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Tehtävän kuvaus

Suursuon sairaala osasto 12 on 28-paikkainen sisätauti-kirurginen jatkokuntoutusosasto, jossa potilailla on päihdetausta, pääasiallisesti haitallista alkoholin käyttöä. Potilaat tulevat osastolle HUS:n alueelta ja Helsingin päivystysyksiköistä. Osaston toiminta-ajatuksena on omatoimisuuden tukeminen toimintakykyä edistävällä työotteella. Osastollamme korostuu moniammatillisuus ja yhteistyöverkostot ovat laajat.

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 17.05.2021 - 29.08.2021. Työsuhde mahdollisesti jatkuu myös tämän jälkeen. Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja positiivista sairaanhoitajaa kolmivuorotyöhön. Arvostamme halua kehittää sekä omaa ammattitaitoa että työyhteisön toimintaa.

Meillä on savuton sairaala.

Tarjoamme sinulle kehitysmyönteisen ja iloisen työympäristön. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti erilaista koulutusta ja mahdollisuuksia kehittyä ammatissaan. Suuren työnantajan etuna ovat muun muassa työmatkasetelit ja alennukset esimerkiksi liikuntapalveluihin. Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti ja terveet työajat-suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Zanna Valler p. 09 310 64519

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451622
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki