Sairaanhoitaja Suonenjoelle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2021

Etsimme nyt sairaanhoitajaa Suonenjoelle viihtyisään ikäihmisten ympärivuorokautiseen hoivakotiin. Tarjolla on sijaisuus alkaen heti ainakin syyskuuhun loppuun, mutta voit myös itse esittää toiveesi sijaisuuden pituudesta. 

Työnkuvaus:

Kohde on 31-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen kodikas hoivakoti, joka on jaettu kahteen eri ryhmäkotiin, joissa tarjotaan asukkaille laadukasta huolenpitoa ja hoivaa. Tässä tehtävässä pääset omalta osaltasi huolehtimaan ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Sairaanhoitajan vastuualueita ovat mm. sairaanhoidollisten asioiden hoito, lääkehoidosta vastaaminen, yhteistyö lääkärin kanssa ja lääkärikierrot, asukkaiden laboratorionäytteiden otto, sekä ammatillisen tuen antaminen lähihoitajille. Tässä työssä toteutetaan arvokasta hoitotyötä asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Työ on arkipäivätyötä.

Tarjoamme:

Tukenasi ja seuranasi on positiivinen ja ammattitaitoinen työporukka, joilta saat kattavan perehdytyksen työhön. Työilmapiiri on kannustava ja joustava. Monipuoliset työtehtävät takaavat sen, että pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi erilaisissa tilanteissa. Meidän MediPowerin tiimi on myöskin tukenasi viikon jokaisena päivänä koko sijaisuutesi ajan, ja voit ottaa meihin yhteyden aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toivomme:

Tämä tehtävä edellyttää sairaanhoitajan AMK-tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat otetaan tässä tehtävässä huomioon, joten älä epäröi olla yhteydessä, vaikka opintosi olisivatkin vielä kesken. Lääkeluvat sekä tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sinulla tulisi olla voimassa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä ja iloinen asenne työtä kohtaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös kertoa palkkatoiveestasi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös Whatsapp)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477962
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Suonenjoki