Sairaanhoitaja Siuntioon
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2020

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista sairaanhoitajaa luonnonläheiseen Siuntioon, vain 30min matkan päähän Helsingistä! Kyseessä on pidempi sijaisuus tai vakituinen työsuhde sinun omien toiveidesi mukaan. Saat siis oivan mahdollisuuden pohtia, millainen työsuhde olisi paras juuri sinulle! 

Työnkuvaus:

Työkohde on 20-paikkainen vuodeosasto ja kyseessä on 3-vuorotyö. Tässä tehtävässä sairaanhoitajan työ sisältää esimerkiksi hoitotyön suunnittelua ja vaikuttavuuden seurantaa, lääkehoidon suunnittelua ja toteutusta sekä hoitotoimenpiteiden ja tutkimuksien tekemistä. Sairaanhoitajana saat vastuuta ja toimit tiimisi vetäjänä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa, Valviran laillistusta sekä tartuntalain edellyttämää rokotesuojaa. Tämän lisäksi toivomme aktiivista ja luovaa otetta työtä kohtaan. Koska työ sisältää paljon kanssakäymistä ihmisten kanssa, arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. 

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat sekä miellyttävän työilmapiirin. Työvuorojen suunnittelu on joustavaa, joten saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihisi. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään. Tule pyörähtämään, niin laitetaan yhdessä työasiat kuntoon!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351628
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Siuntio