Sairaanhoitaja sijaisuuteen, Myllypuro Helsinki
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Etsimme asiakkaallemme sairaanhoitajaa ainakin 3 kuukauden sijaisuuteen Helsingin Myllypurossa sijaitsevaan ikäihmisten palvelutaloon. Tämä kauniissa vehreässä ympäristössä sijaitseva hoivakoti tarjoaa asukkaille laadukasta ja asiantuntevaa hoivaa, viihtyisässä ympäristössä. Sijaisuuden aloitus on mahdollisimman pian!

Työnkuvaus:

Tämä hoivakoti tarjoaa asukkailleen yksilöllisen hoidon ja huolenpidon, tehden jokaiselle henkilökohtaisen hyvinvointia tukevan palvelusuunnitelman. Kohteessa on palveluasuntoja itsenäisempään asumiseen sekä ryhmäkoti enemmän apua tarvitseville. Sairaanhoitajan työnkuvaan tässä kohteessa kuuluu arjen tuen ja hoivan lisäksi, lääkehoito, haavanhoito sekä yhteistyö lääkärin kanssa. Toisinaan pääset sijaistamaan myös esimiestä sekä vastaat työvuorosuunnittelusta. 

Toivomme:

Sinulta toivomme sairaanhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan myös voimassa olevia lääkelupia ja sinulta tulisi löytyä vaadittava rokotussuoja. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa tässä työssä ja auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme:

Saat mukavan päivätyön maanantaista perjantaihin. Viikonloppuisin ja iltaisin saat siis nauttia omasta vapaa-ajastasi. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja hoivakodin johtaja on tukenasi aloituksessa. Tämän lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat sekä miellyttävän työilmapiirin. Työvuorojen suunnittelu on joustavaa, joten saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihisi. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 044 740 0024. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1454685
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki