Sairaanhoitaja sijaisuuteen (4kk) Järvenpäähän
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2021

Etsimme nyt Järvenpäässä sijaitsevaan viihtyisään, moderniin hoivakotiin sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen. Kohde sijaitsee lähellä Järvenpään keskustaa, loistavien kulkuyhteyksien varrella. 

Työnkuvaus: 

Työ pitää sisällään lääkehoitoa sekä hoidollista työtä. Tämän lisäksi pääset tekemään yhteistyötä lääkärin sekä omaisten kanssa ja osallistumaan hoitopalavereihin. Hoivakodissa jokaista asukasta kohdellaan yksilönä ja jokaista kannustetaan omatoimiseen elämiseen. Tämän takia kohteessa arki ei toteudu tiukkoja aikatauluja noudattaen, vaan luovuus on sallittua. 

Kohteen hyvät ja siistit tilat sekä mukavat ulkoilumahdollisuudet tekevät työstä miellyttävää. Tässä tehtävässä sairaanhoitaja antaa tukensa myös kohteessa toimiville lähihoitajille. Työntekijältä toivomme aiempaa kokemusta vanhustyöstä sekä sairaanhoitajan ammattitutkintoa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja halutessasi tähän tehtävään on mahdollista työllistyä esimerkiksi 80% työajalla. 

Tarjoamme: 

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440079
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää