(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, sijaisuus, sosiaali- ja kriisipäivystykseen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Sairaanhoitaja, sijaisuus, sosiaali- ja kriisipäivystykseen

Työavain 2-627-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.10.2019 (päättyy 31.03.2020)
Hakuaika päättyy 24.09.2019 kello 15:45
Länsi-uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys , Jorvin sairaala , Turuntie 150 02740 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Aikuisten sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystykseen. Toimipiste sijaitsee Jorvin sairaalassa ja satelliittitoimisto Lohjalla. Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys tukee ihmisiä äkillisissä elämän kriisitilanteissa ja toimii päivystävänä sosiaaliviranomaisena virka-ajan ulkopuolella. Olemme valmiudessa arki- ja suuronnettomuuksien varalta ja järjestämme onnettomuustilanteissa uhreille ja omaisille psykososiaalista tukea. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa. Sosiaali- ja kriisipäivystyksellä ei ole pitkäkestoisia asiakassuhteita. Työmuotomme on tiimi- ja parityö. Tiimiin kuuluu päällikkö, kaksi johtava sosiaalityöntekijä, kolme psykiatrista sairaanhoitajaa, viisi sosiaaliohjaajaa ja kuusitoista sosiaalityöntekijää. Työyhteisössä on hyvä ja toisiaan tukeva ilmapiiri. Koulutuksiin ja työnkehittämiseen suhtaudutaan myönteisesti. Työtehtäviin kuuluvat psykiatrisen sairaanhoitajan työtehtävät. Psykiatrinen sairaanhoitaja on vastuussa vuorossa toteutettavasta kriisityöstä ja koordinoi sitä yhdessä muun työryhmän kanssa. Työ on monipuolista ja haastavaa. Työ vaatii, että sinulla on kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Työ on vuorotyötä ja tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksetaan ilta-, yö-, lauantai - ja sunnuntaikorvaukset. Huolehdimme työhyvinvoinnista ja työssä jaksaminen on meille tärkeä asia. Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, sosiaalityö, perhetyö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, työllisyyspalvelut, talous- ja velkaneuvonta, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme : ajokortti, kykyä tiimi- ja parityöskentelyyn, kokemus kriisityöstä, päivystyksellinen työote, kiinnostusta lastensuojelutyötä kohtaan, hyvä ruotsin ja englannin kielen taito sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2632,38€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko (jaksotyö) vuorotyöLisätietoja tehtävästä
Johtava sosiaalityöntekijä Elina Koivisto
040 169 9195
etunimi.sukunimi@espoo.fi
lomalla 13.-18.10.

Johtava sosiaalityöntekijä Hannele Kontkanen
043 826 7651
etunimi.sukunimi@espoo.fi