(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, sijaisuus, selviämishoitoasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haemme mielenterveys- ja päihdepalvelujen palvelualueen selviämishoitoasemalle sairaanhoitajaa määräaikaiseen työhön (sijaisuus).

Selviämishoitoasema on kahdeksanpaikkainen osasto. Asema on tarkoitettu erilaisten päihteidenkäyttäjien lyhytaikaista hoitoa varten, kun asiakas tarvitsee päihtymystilansa yhteydessä esiintyvien fyysisten tai psyykkisten oireiden vuoksi sairaanhoidollista seurantaa, mutta ei ole sairaalahoidon tarpeessa.

Sairaanhoitajan työ sisältää päihtyneiden asiakkaiden seurantaa, hoidontarpeen arviointia ja jatkohoidon suunnittelua. Sairaanhoitaja työskentelee työparina lähihoitajan kanssa. Työhön sisältyy myös yhteistyötä Espoon poliisivankilan kanssa.

Selviämishoitoasema kuuluu lyhytaikaisen päihdehoidon palveluihin, joten yhteistyö on tiivistä erityisesti Espoon vieroitushoito -osaston sekä muiden mielenterveys- ja päihdepalvelujen kanssa. Työ on vuorotyötä.

Työpaikan nimi: Espoon selviämishoitoasema
Työaika: 114h 45min/3vkoa, vuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä suoritettua (tai koeaikana suoritettavaa) LOVe LOP -koulutusta. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta kyseiseen tehtävään.

Arvostamme kokemusta päihdetyöstä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi