(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Mielenterveys- ja päihdepalvelut, 2 tehtävää

Työavain 2-535-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 26.08.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 21.08.2019 kello 15:45
Mielenterveys- ja päihdepalvelut , Komentajankatu (Perkkaa) 02200 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon kaupungin nuorisopoliklinikka Nupoliin sairaanhoitajan sijaista. Sijaisuus kestää 6/2020 saakka. Haemme lisäksi sairaanhoitajaa lyhyempään sijaisuuteen, 12/2019 saakka. Kaikki hakijat huomioidaan molempiin tehtäviin. Nuorisopoliklinikka Nupoli tarjoaa helposti saavutettavia perusterveydenhuollon mielenterveys- ja päihdepalveluita 13 - 22 vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat hoidon tarpeen arviointi, hoidolliset yksilökäynnit, hoidolliset ryhmät, konsultointi sekä verkostotyö. Nupolin toimipisteet sijaitsevat Perkkaalla sekä Matinkylässä. Työ aloitus sopimuksen mukaan. Tule mukaan osaavaan ja motivoituneeseen tiimiin, pääset edistämään espoolaisten nuorten hyvinvointia.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään soveltuvuutta moniammatilliseen verkosto- ja työryhmätyöskentelyyn sekä kykyä itsenäiseen vastaanottotyöhön.

Arvostamme työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, nuorten palveluista sekä toimintaympäristön ja toimijoiden tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2632,38 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116h 15min / 3 vkoa


Espoossa mielenterveys- ja päihdepalvelut on yhdistetty samaan terveyspalveluihin kuuluvaan yksikköön. Tavoitteenamme on edistää mielenterveyttä ja päihteettömyyttä ja näiden ongelmien samanaikaista hoitoa. Koemme tärkeäksi varmistaa eheän palvelukokonaisuuden kaikille asiakasryhmille. Palvelut suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtien moniammatillisena yhteistyönä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Petri Luomaa palveluesimies
046 8771090