(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Leppävaaran terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Leppävaaran terveysasema

Työavain 2-560-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.08.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 28.08.2019 kello 15:45
Leppävaaran terveysasema , Konstaapelinkatu 2 02650 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Sairaanhoitajan tehtävät Leppävaaran terveysasemalla. Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa. Tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus. Työ on pääasiassa päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota. Tarkkailutiloissa hoidetaan seurantaa vaativia potilaita ja ajoittain työhön sisältyy myös toimistotyötä. Leppävaaran suuralueen puhelinkeskus sijaitsee Kilossa osoitteessa Trillakatu 5. Siellä vuoroja on n. yksi kertaa / vko. Puhelinkeskuksessa työaika on klo 7-18.15 välillä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja otamme kaikki mukaan kehitystyöhön. Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja. Osaat toimia kiireen keskellä loogisesti ja rauhallisesti. Tykkäät ideoida uusia toimintatapoja. Olemme hyvän työilmapiirin omaava yksikkö, tule joukkoomme voimaan hyvin.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.

Arvostamme kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Myös kehitysmyönteisyys ja huumorintaju ovat plussaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2632,38 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Päivätyö, 116h 15min / 3 viikon periodi


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Heli Löflund
050 548 2211
heli.t.loflund@espoo.fi