(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Leppävaaran terveysasema
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Leppävaaran terveysasema

Työavain 2-346-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 03.06.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 23.05.2019 kello 15:45
Leppävaaran terveysasema , Konstaapelinkatu 2 02650 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Sairaanhoitajan tehtävät Leppävaaran terveysasemalla. Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, jossa on tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus. Työ pitää sisällään päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota, tarkkailupotilaiden hoitoa ja ajoittain toimistotyötä. Suur-alueen puhelinkeskus sijaitsee Kilon terveysasemalla missä vuoroja n. 1/vko ja työaika sijoittuu siellä klo 7-18.30 välille. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja otamme kaikki mukaan kehitystyöhön. Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja. Tykkäät ideoida uusia toimintatapoja. Olemme hyvän työilmapiirin omaava yksikkö, tule joukkoomme voimaan hyvin. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu sairaanhoitaja.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa, ruotsinkielentaito luetaan eduksi.

Arvostamme kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Myös kehitysmyönteisyys ja huumorintaju ovat plussaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2632,38€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116,15 t / 3 viikon periodi, päivätyö


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Osastonhoitaja Heli Löflund
0505482211
heli.t.loflund@espoo.fi