(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, sijaisuus, Lastenpsykiatrinen yksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Ovatko lapset ja perheet lähellä sydäntäsi?

Tule meille tekemään arvokasta työtä ja toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden lastenpsykiatriaa. Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon lastenpsykiatriseen yksikköön, osaksi moniammatillista osaavaa työryhmää.

Lastenpsykiatrisessa yksikössä hoidetaan espoolaisten esi- ja alakouluikäisten lasten lieviä ja keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita. Työn painopiste on lapsen kehitysympäristössä tehtävä konsultaatio-, arvio- ja hoitotyö yhdessä monialaisen verkoston kanssa. Meillä pääset kehittämään ja tekemään yhteistyötä monenlaisissa verkostoissa.

Työpaikan nimi: Lastenpsykiatrinen yksikkö
Työaika: 37 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään mielenterveystyön ja verkostotyön tuntemusta ja/tai muuta kokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, kokemusta lastenpsykiatrisesta sekä verkostotyöstä. Kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä.

Työpaikan sijainti: Pihatörmä 1 c, 1 krs, 02240 Espoo
Työpiste on pääasiallisesti Pihatörmässä, mutta soveltuvin osin myös Tapiolan toimipisteellä. Työ sisältää liikkumista verkostoissa.