(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, sijaisuus Kilon terveysasemalla
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Sairaanhoitajan tehtävät Kilon terveysasemalla.

Työ on itsenäistä potilasvastaanottoa, jossa on tukena hyvä konsultaatiomahdollisuus. Pääasääntöisesti työ on päivystysvastaanottoa, puhelimessa ja paikan päällä tapahtuvaa hoidon tarpeen arviota. Tarkkailutiloissa hoidetaan seurantaa vaativia potilaita ja ajoittain työhön kuuluu myös toimistotyötä.

Kilon terveysasema kuuluu Leppävaaran suur-alueeseen. Pääset kartuttamaan hyvin vastuuta ja ammattitaitoa laajan potilasmateriaalin ansioista.
Puhelintyö tapahtuu kahdessa eri toimipisteessä Kilon terveysasemalla ja asiakaspalvelukeskuksessa Friisilässä. Työaika on 7-18.15 välillä.

Kehitämme Espoossa jatkuvasti toimintaamme, täällä pääset mukaan kehitystyöhön. Tykkäät ideoida uusia toimintatapoja, kokeilemme niitä mielellämme.

Olethan paineensietokykyinen työhön tarttuva sairaanhoitaja. Osaat toimia kiireen keskellä loogisesti ja rauhallisesti kuitenkin päivystystyön ripeyttä vaativalla tavalla.

Työpaikan nimi: Kilon terveysasema

Työaika: 38 h 15 min/vko / päivätyöluonteinen jaksotyö

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään: Aktiivista työotetta, paineensietokykyä, joustavuutta, vastuunottoa ja englanninkielentaitoa. Ruotsinkielentaito luetaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: kokemusta terveysasema- ja/tai päivystysluonteisesta työstä sekä hyviä asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja. Kehitysmyönteisyys ja huumorintaju plussaa.