Sairaanhoitaja, sijaisuus, 20 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan vanhus- ja vammaispalvelut

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.05.2019 - 31.08.2019


Hei sinä terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija! Oletko urapolkusi alkumetreillä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi vai oletko jo konkari työssäsi ja haluaisit päästä hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista — Vantaan vanhus- ja vammaispalveluissa tämä on mahdollista kesälomasijaisuuksien aikana.

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen tulosalueeseen kuuluu kolme tulosyksikköä: Vantaan sairaala, Kotona asumisen tuki sekä Erityisasuminen. Henkilöstöä koko tulosalueella on n. 1 100, joista suurin osa hoitohenkilöstöä. Haemme nyt kesätyöntekijöitä työskentelemään tulosyksiköihimme.

Tule meille kesällä työhön, jolla on merkitystä! Tule osaksi työyhteisömme kehittämään ja kehittymään yhdessä meidän kanssamme. Perehdytämme sinut tehtäviin!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Kotona asumisen tuen tulosyksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Tulosyksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon palveluilla, vammaisten- ja vanhusten päivätoiminnalla, sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.

Erityisasumisen omassa toiminnassa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.

Tarjoamme sinulle kesälle työtä, joka taipuu hyvin sinun omiin kesäsuunnitelmiisi. Meillä on tarjolla sinulle hyvin eri pituisia kesätöitä ja voit halutessasi työskennellä kesän työsuhteen aikana esimerkiksi niin kotihoidossa kuin Vantaan sairaalassa kehittäen omaa osaamistasi laaja-alaisesti.

Tervetuloa Vantaalle töihin!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Alan opiskelija, jolla hyväksytysti suoritetut lääkeaineopin, sisätautien sekä fysiologian ja anatomian opinnot sekä vähintään kaksi kolmasosaa opinnoista hyväksytysti suoritettuina.


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • Kotihoidossa edellytetään ajokorttia ja ajotaitoa
  • Tarvittavat lääkeluvat suoritetaan työsuhteen alussa


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Työpaikkojen lukumäärä: 20
Koeaika: määräytyy työsuhteen pituuden mukaan
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen, mahdollisuus osa-aikaiseen työhön
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 45 min/viikko jaksotyö, mahdollisuus osa-aikatyöhön


Yhteystiedot:

Jalonen-Tuovila, Mia
kotihoidon esimies
p. 040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fi


Terhi Lehtonen,
asumispalveluiden esimies (palvelutalot ja vammaisasuminen)
p. 043 825 8876
terhi.lehtonen@vantaa.fi


Sanna Mikkola,
asumispalveluiden esimies (vanhusten hoivakodit),
p. 040 642 9395,
sanna.mikkola@vantaa.fi


Osastonhoitaja, Vantaan sairaala
p. 040 538 8266


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241538
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite