Sairaanhoitaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa sijaisuuteen Kivelän osastolle 4. Työn voi aloittaa 1.6 tai sopimuksen mukaan ja voimme yhdessä räätälöidä jakson pituuden sinulle sopivaksi.

Tarjoamme monipuolisen ja antoisan työn sairaanhoitajana moniammatillisessa tiimissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen, työyhteisön tuella. Osastolla on 20 asiakaspaikkaa, joista puolet on arviointi- ja kuntoutusasiakkaita ja puolet lyhytaikaishoidon asiakkaita.

Arviointi- ja kuntoutusjaksolla asiakkaan kokonaisvaltainen toimintakyky arvioidaan moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti.

Toivomme sinulta kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Työyhteisö arvostaa positiivista asennetta ja halu oppia.

Kivelän seniorikeskus tarjoaa ikääntyneille asiakkaille arviointia- ja kuntoutustoimintaa, lyhytaikaishoitoa kotona asumisen tukemiseksi sekä ympärivuorokautista hoivaa. Alueella on myös kaksi päivätoimintayksikköä. Osa yksiköistä tarjoaa palveluita ruotsinkielisille asiakkaille. Laitoshuolto vastaa yksiköiden siisteydestä ja ruokahuollosta.

Osastollamme on käytössä Apotti-potilastietojärjestelmä, johon olemme siirtyneet tänä keväänä. Järjestelmän käyttöön saat perehdytyksen osastolla.

Työ on kaksivuorotyötä viikonloput mukaan lukien. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Opiskelijan palkkaus määräytyy suoritettujen opintojen ja osaamisen mukaan.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Sairaanhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna 140 op.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Ruotsin kielen suullisen taidon

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Britt- Marie Lindfelt p. 050 5655 807 britt-marie.lindfelt@hel.fi apulaisosastonhoitaja Gitte Granbäck gitte.granback@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/f

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot