Sairaanhoitaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Tervetuloa sairaanhoitajan sijaiseksi Riistavuoren seniorikeskukseen, Angervo-, Paatsama- ja Seljakotiin 17.5.2021-25.3.2022 väliseksi ajaksi. Työ alkaa 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ryhmäkodeissa asuu yhteensä 42 asukasta kolmessa kerroksessa, joista suurimmalla osalla on muistisairaus. Pääsääntöisesti työskentelet Angervokodissa ja tarvittaessa autat kollegaa Paatsama- ja Seljakodissa. Otamme huomioon asukkaidemme yksilölliset voimavarat ja tarpeet. Haluamme mahdollistaa heille omannäköistä, toimivaa arkea ja juhlaa.

Olet motivoitunut vanhustyöhön sekä ennakkoluuloton ja rohkea kokeilemaan uusia työtapoja ja ideoimaan niitä myös itse. Sinulle on tärkeää ihmisarvon kunnioittaminen sekä itsemääräämisoikeuden, osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen. Nämä arvot ohjaavat työtäsi ja näkyvät hoidon suunnittelussa, jota toteutat yhdessä asukkaan, omaisten ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Hyvät vuorovaikutustaidot ja pitkä pinna auttavat menestymään tässä tehtävässä. Tule mukaan huumorintajuiseen ja moniammatilliseen hoitotyön tiimiimme. Voit olla vastavalmistunut tai jo vanhustyön konkari. Arvostamme kiinnostusta, positiivista / reipasta asennetta työssäsi, kyvyn kuunnella ja halua kehittää iäkkäiden asukkaittemme toiminnallista arkea.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Anu Immonen, p.09 310 28932 ma-pe klo 8-15

Lisätietoa

www.hel.fi/riistavuori

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444816
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki