(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Tehtävän kuvaus

Olisitko sinä uusi kollegamme ja tiimimme vahvistus? Onko selkärankaasi iskostunut toimintakykyä tukeva työote? Oletko parhaimmillasi tiimityössä? Oletko valmis laittamaan osaamisesi ja persoonasi peliin parhaan ratkaisun löytymiseksi asiakkaallesi?

Jos vastaat kyllä, voisi arviointi- ja kuntoutusyksikkö olla unelmatyöpaikkasi, kun haemme iloiseen itään ja raikkaaseen Roihuvuoreen sairaanhoitajaa monipuoliseen työhön ikäihmisten parissa.

Meillä Roihuvuoren seniorikeskuksessa toimii 30-paikkainen arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylä. Talomme on tunnettu yhteisöllisyydestään, luovuudestaan ja ennakkoluulottomuudestaan. Meillä kuntouttavan toiminnan mahdollisuudet ovat moninaiset sisältäen mm. kotieläimiä, puutarhanhoitoa, kulttuuria, kokkailua ja kuntosaliharjoittelua. Meillä eletään yhdessä asiakkaiden kanssa sekä arkea että juhlaa!

Arviointi- ja kuntoutusyksikkö Melukylässä toimintamme tavoitteena on huolellinen perehtyminen jokaisen asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen, asiakkaan toimintakyvyn vahvistaminen moniammatillisen tiimin tuella sekä parhaan mahdollisen jatkohoidon löytäminen asiakkaalle. Ykköstavoitteemme on aina asiakkaan palaaminen omaan kotiinsa, jos se vain on suinkin mahdollista. Näiden tavoitteiden eteen teemme työtä suurella sydämellä, mitä tilanne vaatikaan. Teemme kotikäyntejä, pidämme kuntoutuskokouksia, kutsumme mukaan asiakkaan lähiverkostoa ja lähdemme vaikka asioille asiakkaan kanssa.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastaat yhtenä moniammatillisen ryhmämme jäsenenä hoitotyön laadusta. Voit aloittaa tehtävässä 2.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Tällä hetkellä voit tehdä kaksivuorotyötä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Kirsi Huldin, puh. 09-310 60730, ma-pe klo 9-15

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi