(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, seniorikeskus
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme arviointi-ja kuntoutusyksikköön sairaanhoitajaa osa-aikaiseen sijaisuuteen 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kontulan seniorikeskuksen arviointi- ja kuntoutusyksikössä on kaksi 19-paikkaista ryhmäkotia, jotka on suunnattu ikääntyneille helsinkiläisille. Arviointi- ja kuntoutusyksikön asiakkaat ovat muistisairaita, AVH- sekä päihde-ja mielenterveyskuntoutujia. Kuntoutusjakson tavoitteena on kuntouttaa asiakkaat turvallisesti takaisin kotiin. Sairaanhoitajana työskentelet muistisairaiden yksikössä Pohjantähdessä.

Sairaanhoitajana olet mukana asiakkaan perushoidossa, hoidon suunnittelussa, toteutuksessa ja arvioinnissa koko prosessin ajan. Arviointi- ja kuntoutustyö tapahtuu yhteistyössä asiakkaan, omaisen, monialaisen tiimimme sekä asiakkaan muiden verkostojen kanssa. Sairaanhoitajana toimit myös oman ammattisi asiantuntijana Ryhmäkoti Pohjantähdessä.

Työvuorosuunnittelun toteutamme yhteisöllisesti, joten voit vaikuttaa itse työvuoroihisi. Työ osa-aikaisessa sijaisuudessa on pääsääntöisesti päivätyötä, maanantaista perjantaihin. Kolmen viikon listassa tulee vain yksi viikonloppu työtä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Rantapelkonen Maij-Lis, p. 09-310 61821

Lisätietoa

https://www.hel.fi/sote/toimipisteet-fi/aakkosittain/kontulan-seniorikeskus/