Sairaanhoitaja, seniorikeskus (3 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme kolmea sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Koskelan seniorikeskukseen. Yksiköt joihin haemme sairaanhoitajia ovat muistisairaiden hoivayksiköt (suomenkielinen ja ruotsinkielinen yksikkö) ja psykogeriatrinen yksikkö. Yksiköt ovat 14-16 -paikkaisia.

Toteutamme hoitoa ja hoivaa niin, että asukkaamme voivat kokea elämänsä merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Pidämme tärkeänä, että asukkaamme voivat osallistua mielekkääseen toimintakykyä edistävään ja ylläpitävään toimintaan. Henkilökuntamme on innostunutta ja osaavaa, ja meillä on hyvä ilmapiiri. Työskentelemme asukkaiden kotona ja käytämme kodinomaisia vaatteita. Työ on kolmivuorotyötä. Toteutamme työvuorosuunnittelussa terveet työajat -periaatetta.

Keväällä 2021 otimme käyttöön APOTTI-toiminnanohjausjärjestelmän. Meillä on käytössä myös RAI-järjestelmä. Vakinainen henkilökuntamme osallistuu Kinestetiikka-koulutuksiin.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana ja vastuuhoitajana. Suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaan hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa ja teet hoidontarpeen määrittelyä. Toimit asukkaan hoidossa yhteistyössä lääkärin kanssa ja vastaat lääkehoidon toteuttamisesta. Tuet ja ohjaat vastuuhoitajia työssään sekä vastaat osaston toiminnasta iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme sinulta kykyä työskennellä monialaisessa ryhmässä, mutta tarvittaessa kykyä myös itsenäiseen päätöksentekoon. Sinulla on aito kiinnostus asukaskuntamme päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Uuden seniorikeskuksen uudisrakennushanke käynnistyy vuonna 2021 ja muutamme uusiin tiloihin keväällä 2024.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa mahdollisuus edulliseen työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Lisäksi lääkeluvat (LoVe) tulee suorittaa koeajan aikana.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito sekä ruotsinkielisessä yksikössä hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista ruotsin kielen taitoa.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen työstä muistisairaiden ryhmäkodissa sekä psykogeriatrisesta hoitotyöstä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitajat: Asta Kilpeläinen (muistisairaiden hoivayksikkö N5), asta.kilpelainen@hel.fi, puh. 09-31051978 Zahra Momenhasirbaf (psykogeriatrinen yksikkö C1), zahra.momenhasirbaf@hel.fi, puh. 09-31051989 Marja Forsman (muistisairaiden hoivayksikkö, ruotsinkielinen yksikkö C5 & F2), marja.forsman@hel.fi, puh. 09-31051983

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451467
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki