Sairaanhoitaja / Särkänkoti, Orivesi
Tampereen kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue, Ikäihmisten palveluryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2021

Särkänkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ryhmäkoti Koivikossa ja Kedossa. Lisäksi Särkänkodissa on lyhytaikaishoitoa, jossa asiakkaan on mahdollista saada erityistä kuntoutusta.

Haemme Särkänkotiin sairaanhoitajaa määräaikaiseen toimeen 31.7.2021 saakka. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana. Hän vastaa asukkaan hoidon koordinoinnista ja työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisissa tiimeissä.

Etsimällämme henkilöllä on ammatillista kiinnostusta laadukkaaseen hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa sekä voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Lahtinen, puh. 040 536 5448.

Hakuaika päättyy 18.3.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palveluesimies Nina Lahtinen, puh. 040 536 5448.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416799
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orivesi, Tampere, Pirkanmaa, Orivesi, Tampere