Sairaanhoitaja, Samarian terveysasema
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Kuvaus tehtävästä:
Haemme Espoo keskukseen Samarian terveysasemalle sairaanhoitajaa sijaisuuteen. Olemme tehneet terveysasemallamme paljon kehittämistyötä terveyskeskuksen toiminnan parantamiseksi. Kehittämistyön ja jo päättyneen pilotin myötä, olemme päässeet koko henkilökunnan kanssa vaikuttamaan asiakaslähtöisen ja hoitajapainotteisen terveysaseman toimintaan. Meillä panostetaan toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, hoidon hyvään saatavuuteen ja laadun parantamiseen edelleen.

Aiemmista hyvistä tuloksista ja tunnustuksista mainittakoon:
Kaupungin johtajan innovaatiokilpailu jaettu II-sija v. 2019, Päivystävän sairaanhoitajan videovastaanotto.
Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailun kunniamaininta 2015, Asiakaslähtöinen päivystyksen palvelumuotoilu, päivystävän sairaanhoitajan toiminnassa.


Työpaikan nimi:
Samarian terveysasema

Työaika:
38.15 t/vk
Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään hyvää tiimityöskentelykykyä sekä paineensietokykyä ja joustavuutta päivystysluonteisessa, hektisessä työssä.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi toivomme hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englannin kielen taitoa sekä innokkuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Toimenkuvasi on monipuolinen.

Arvostamme aiempaa kokemusta päivystävän sairaanhoitajan työstä, ensiavusta, hoidontarpeen arvioinnista ja puhelinpalvelusta. Lisäksi toivomme hyvää tietoteknistä osaamista sekä sujuvaa suomen-, ruotsin- ja englannin kielen taitoa sekä innokkuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Toimenkuvasi on monipuolinen.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot