(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Sallaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haluaisitko yhdistää työn sekä huvin ja päästä nauttimaan ihanasta Lapin taiasta ja kesästä? Saat kokea upean yöttömän yön ja halutessasi saat jatkaa työskentelyä niin pitkälle, että ehdit saada osasi maan ehdottomasti parhaimmista talvimaisemista. Työn vastapainoksi sinua siis kutsuvat upeat Lapin maisemat ja ihanat ulkoilumahdollisuudet kauniissa luonnossa. Tämän parempaa on vaikea edes kuvitella!

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia valmistuneita sairaanhoitajia asiakkaallemme Sallaan sijaisuuteen. Sijaisuuden keston saat pitkälti määritellä itse. Halutessasi saat siis jatkaa työskentelyä aina mitä mahtavimman talvikauden läpi. Tässä ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kenties jotain aivan uutta ja mieletöntä! Me MediPowerilla lupaamme, että tätä kokemusta tulet muistelemaan aina lämmöllä. 

Työnkuvaus: 

Työ on 11 paikkaisella akuutti- ja kuntoutusosastolla tapahtuvaa 3-vuorotyötä. Tässä tehtävässä sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu esimerkiksi leikkausten jälkihoito, infektiot sekä hieman vastaanottotyötä. Aloitus tässä työssä olisi omien mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman pian, mutta kuitenkin ehdottomasti neuvoteltavissa. Tarkemmasta työnkuvasta voidaan neuvotella ja mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme:

Saat ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä ihanassa työympäristössä kaukana hälinästä. Etelämmässä asuvankaan ei tarvitse tätä mahdollisuutta karttaa, sillä runsas majoitustarjonta kohtuullisin hinnoin mahdollistaa asunnon löytymisen helposti. Työkohteessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mukavat työkaverit. Koska itse työ sekä puitteet vapaa-aikaa ajatellen ovat ensiluokkaisia, voi tätä pitää irtiottona arjesta!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme pian juuri sinusta!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660