(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Sallaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haluaisitko yhdistää työn sekä huvin ja päästä nauttimaan kunnon talvesta ja Lapin taiasta? Työn vastapainoksi sinua kutsuvat tunturit, hiihtoladut sekä muut talviaktiviteetit ja ehdit nauttia koko talvisesongista revontulineen! Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia valmistuneita sairaanhoitajia asiakkaallemme Sallaan noin neljän kuukauden mittaiseen sijaisuuteen. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, saattaisi tässä olla oiva työmahdollisuus juuri sinulle!

Työnkuvaus: 

Työ on 11 paikkaisella akuutti- ja kuntoutusosastolla tapahtuvaa 3-vuorotyötä. Tässä tehtävässä sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu esimerkiksi leikkausten jälkihoito, infektiot sekä hieman vastaanottotyötä. Aloitus tässä työssä olisi helmi/maaliskuun aikana. Tarkemmasta työnkuvasta voidaan neuvotella ja mahdollisuus myös 2-vuorotyöhön.

Tarjoamme:

Saat ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä ihanassa työympäristössä talvisissa maisemissa. Etelämmässä asuvankaan ei tarvitse tätä mahdollisuutta karttaa, sillä työntekijällä on mahdollisuus edulliseen kalustettuun asuntoon tai tunnelmalliseen lomamökkiin tunturilla. MediPowerilla työskennellessäsi saat ammattitaitoisen HR-tiimimme avun. Saat aina apua ja tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tämän lisäksi tärkeästä ja arvokkaasta työstä ja hyvästä työpanoksesta haluamme maksaa mukavaa palkkaa.  

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 621 4660. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Voit myös mieluusti esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR Trainee Vilma Heino

p. 040 621 4660