(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Saga Tammilinna
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Korkeatasoiset Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Täyden palvelun palvelutaloissamme palvelujaan tarjoavat myös fysioterapeutti, jalkahoitaja, parturi-kampaaja sekä lääkäri ja hammaslääkäri.

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Saga-palvelutalon tarjoamia premium-hoitopalveluja? Mahdollistamme sinulle näköalapaikan ikääntyneiden palveluasumiseen moderneissa tiloissamme. Saga Tammilinna Vantaan Tikkurilassa tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa, hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa. 

Saga Tammilinnaan valmistuu 129 palvelukotia ikäihmisille. Saga Tammilinna sijaitsee erinomaisella paikalla aivan Tikkurilan keskustassa.

Haemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan päivä- tai 2-vuorotyötä ja alkaa 24.4.2019, kun talo valmistuu. 

Sairaanhoitajan tehtävänä on sairaanhoidolliset tehtävät sekä asukkaiden avustaminen heidän kodeissaan toimintakykyä ylläpitävällä tavalla. Olet osa moniammatillista tiimiä. Työtä tehdään vastuullisesti, itsenäisesti ja yhteistyössä lähihoitajien ja tiimivastaavan kanssa. Hoitotyön lisäksi työ sisältää myös yhteistyötä omaisten kanssa.

Vakinaiseen tehtävään valittavalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Edellytämme, että sinulla on lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Arvostamme sitä, että olet vastuuntuntoinen, motivoitunut tekemään työtä ikäihmisten parissa ja osoitat oma-aloitteisuutta ja olet ehdottoman luotettava. Kokemus ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä on kovin toivottavaa. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.  Kaikkiin tehtäviin edellytyksenä on tartuntatautilain vaatimukset täyttävä rokotussuoja.

Miksi Saga Tammilinnaan töihin: 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden korkeatasoisessa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Hoidamme perehdytyksesi hyvin. Palkkaus on sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukainen. Työnantaja tarjoaa henkilökunnalle edullisen aamupalan Sagan ravintolassa. Verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Voimme myös käyttää maksutta sauna- ja allasosastoa ja kuntosalia.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 29.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään sähköpostitse johtaja Ranja Kontturi, ranja.kontturi@sagacare.fi

Saga Care on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.