Sairaanhoitaja, Saga Munkkiniemi
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Hei sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Meidän yksikkömme, Saga Munkkiniemi, on tarkoitettu ikäihmisille. Tiimiimme kuuluu 20 osaavaa ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevää työntekijää. Saga Munkkiniemessä meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki Saga Munkkiniemen arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Saga Munkkiniemessä työskennellään moniammatillisesti, töissä täällä on sairaanhoitajien ja lähihoitajien lisäksi hoiva-avustajia, fysioterapeutteja ja vapaa-ajanohjaajia, siistijöitä sekä ravintolatyöntekijöitä. Meillä on oma ravintola, jossa voi edullisesti syödä aamupalan ja lounaan. Talosta löytyy myös uima-altaat niin sisältä kuin ulkoa, joita henkilökunta voi käyttää maksutta työajan ulkopuolella. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin sairaanhoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista ja painottuu aamuvuoroihin. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Sairaanhoitajana vastaat asukkaiden sairaanhoidollisistatehtävistä ja lääkehoidosta, toimit yhteistyössä muun henkilökunnan ja omaisten kanssa.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten kanssa toimimisesta sekä ruotsin kielen osaamisesta.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä/ Sagassa puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Saga Caren tiimivastaava Kirsi Vaittinen  p. 044 7202724, kirsi.vaittinen@sagacare.fi

Esperi/Saga on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254923
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki