(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Saga Munkkiniemi, Helsinki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Korkeatasoiset Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali, viherpuutarhat sekä sauna- ja allasosasto. Täyden palvelun palvelutaloissamme palvelujaan tarjoavat myös fysioterapeutti, jalkahoitaja, parturi-kampaaja sekä lääkäri ja hammaslääkäri. 

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Saga-palvelutalon tarjoamia premium-hoitopalveluja? Mahdollistamme sinulle näköalapaikan ikääntyneiden palveluasumiseen moderneissa tiloissamme. Saga Munkkiniemi tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa, hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa. Palvelutalo sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa ja sinne on hyvät kulkuyhteydet.

Laajennamme palveluitamme, joten rekrytoimme nyt kahta sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin kokoaikaisiin työsuhteisiin. Olemme kiinnostuneita myös osa-aikatyöstä kiinnostuneista hakijoista. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtävänä on asukkaiden avustaminen heidän kodeissaan toimintakykyä ylläpitävällä tavalla. Tämän lisäksi työ sisältää sairaanhoidollisia tehtäviä sekä lääkärin ja omaisten kanssa tehtävää yhteistyötä. Työ tehdään kiinteässä yhteistyössä lähihoitajien kanssa. Sairaanhoitajana toimit asukkaan omahoitajana. Kokonaisuudessaan työ on vastuullista ja asiakkaittemme keskuudessa arvostettua.

Tehtäviin valittavilta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Voit hakea tehtävään myös, mikäli opintosi ovat loppuvaiheessa. Toivomme, että sinulla on lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi. Tarvittaessa järjestämme nämä koulutukset sinulle koeaikana. Arvostamme sitä, että olet vastuuntuntoinen, motivoitunut tekemään työtä ikäihmisten parissa ja osoitat oma-aloitteisuutta ja olet ehdottoman luotettava. Monipuolinen osaaminen ja kokemus erilaisilta hoitotyön aloilta on toivottavaa. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi. Kaikkiin tehtäviin edellytyksenä on tartuntatautilain vaatimukset täyttävä rokotussuoja.

Miksi Saga Munkkiniemeen töihin: Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden korkeatasoisessa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Hoidamme perehdytyksesi hyvin. Palkkaus on sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukainen. Sagassa saat ison yrityksen työsuhde-edut. Työnantaja tarjoaa henkilökunnalle edullisen aamupalan Sagan ravintolassa. Verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Voimme myös käyttää maksutta sauna- ja allasosastoa, ulkouima-allasta ja kuntosalia.

Tervetuloa joukkomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Marja Tammisto 16.1.2.2019 klo 13-16

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikkoja sopivan hakijan löydyttyä, kuitenkin viimeistään 31.1.2019.

Saga Care Finland Oy on osa Esperi Care–konsernia. Konsernissamme työskentelee 6000 oman alansa ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.