Sairaanhoitaja, Saga Munkkiniemi, Helsinki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Suosittuja Saga-palvelutaloja on valtakunnallisesti yhteensä yhdeksän, sijaintipaikkoina  Helsinki, turku,  Rauma, Lappeenranta  ja Seinäjoki. Uusia taloja on myös rakenteilla. Saga-taloissa on kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, sekä parturi-kampaamo. Saga Munkkiniemessä on lisäksi upea ulkouima-allas, . Talon sisällä on vehreät talvipuutarhat elävine puineen ja kasveineen ympäri vuoden. Lisäksi talossa on lääkärin, jalkahoitajan, ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään myös aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa, joka sisältyy asiakkaiden palveluun.

 Sairaanhoitaja Munkkiniemeen

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa laadukkaan Saga-palvelutalon  tarjoamia premium- hoitopalveluja? Tarjoamme näköalapaikan ikääntyneiden palveluasumiseen moderneissa tiloissamme. Saga tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniita seniorikoteja henkilöille, jotka kaipaavat apua arjen askareissa ja piristystä arkeen muiden ikäihmisten parissa.

Rekrytoimme Saga Munkkiniemeen reippaita ja motivoituneita SAIRAANHOITAJIA  kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Saga Munkkiniemen palvelutalo sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta.

Sairaanhoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi sekä sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ on vastuullista ja sisältää hoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä. Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi.

Miksi kannattaa hakea töihin meille? 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Sagassa saat ison yrityksen työsuhde-edut. Työnantaja tarjoaa hoitajille edullisen aamupalan Sagan ravintolassa, mistä lähtee hyvin päivä käyntiin. Sagassa hoitajat voivat myös maksutta käyttää sauna- ja allasosastoa, ulkouima-allasta sekä kuntosalia.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!
Lisätietoja tehtävästä antaa Ranja Kontturi, p: 0505215139 tai ranja.kontturi@sagacare.fi

Hakuaika päättyy 18.1.2019.

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1209066
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite