Sairaanhoitaja, Saga Kaskenniitty ja Kaskenpuisto
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Hei sairaanhoitaja tai alan opiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Saga Turun talot, Kaskenniitty ja Kaskenpuisto tarjoavat korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Taloissa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutteja, vapaa-ajan ohjaajia, toimisto-, siivous- sekä keittiötyöntekijöitä. Saga talot sijaitsevat puistomaisessa ympäristössä Turun keskustan tuntumassa. Taloissa on yhteensä 335 asuntoa.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin sairaanhoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle kolmen kuukauden määräaikaisen kesätyön kesä-elokuun väliselle ajalle. Työ on kokoaikaista ja painottuu aamuvuoroihin. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on sairaanhoidollinen toiminta. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan koulutusta tai 140 opintopistettä suoritettuna
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta (loven voi suorittaa Sagassa ennen työsuhteen alkua)
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 26.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään johtaja Mia Wesanko, mia.wesanko@sagacare.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253582
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku