Sairaanhoitaja, Saga Käpylinna
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut olemaan keskeinen osa Sagan tarjoamia premium hoitopalveluja? 

Saga Palvelutalo Käpylinna on avautunut joulukuussa 2015. Palvelutalossa on 85 korkeatasoista asuntoa senioreille ja palvelutalon yhteydessä toimii 24-paikkainen ryhmäkoti muistisairaille ja erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Käpylinna sijaitsee Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Haemme Saga Käpylinnaan Oulunkylään SAIRAANHOITAJAA. Hoitaja työskentelee palvelutalossa. Sairaanhoitajan työn tukena on tiiminvetäjä. Työsuhde on kuukausipalkkainen ja vakituinen. Työ on päiväyötä arkisin ja se alkaa sopimuksen mukaan. Työ on vastuullista ja sisältää sairaanhoitotyön lisäksi mm. omaisyhteistyötä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä. Olet kiinnostunut ikääntyneiden kanssa toimimisesta ja heidän hyvinvointinsa tukemisesta. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Ruotsin kielen taito on hakijalle eduksi.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. 

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tuula Korhonen p. 040 671 9813 tai tuula.korhonen@sagacare.fi

Hakuaika päättyy 15.5.2019. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme Savuton Työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1250919
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki