(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, saattohoidon ja palliatiivisen hoidon osasto Villa Glims, 5 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme viittä sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Glimsiin.

Villa Glimsissä tuemme ja hoidamme palliatiivisia ja saattohoitopotilaita ja heidän läheisiään potilaan elämän viime vaiheessa, kun parantavaa hoitoa sairauteen ei enää ole. Villa Glims on osa Espoon sairaalan polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden palliatiivista yksikköä, johon kuuluu osaston lisäksi palliatiivinen poliklinikka sekä kotisairaala. Palliatiivinen potilas saa kaikki tarvitsemansa palvelut tästä yksiköstä yhdellä lähetteellä.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Järjestämme sinulle asianmukaisen perehdytyksen. Työ on 3-vuorotyötä, mutta pyrimme tukemaan työn, perheen ja vapaa-ajan yhteensovittamista, ja voit vaikuttaa itse työaikoihisi. Villa Glimsin työyhteisössä on erittäin hyvä työilmapiiri.

Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä Espoon kaupungin i.v.-lupaa. HUS:in i.v.-lupa voidaan muuntaa Espoon kaupungin luvaksi. Mahdollistamme myös i.v.-luvan suorittamisen ennen työsuhteen alkua tai perehdytyksen aikana.