(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Resurssikeskukseen, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
 Resurssikeskus

Kielotie 25, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.07.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Tervetuloa töihin Vanhus – ja vammaispalveluiden uuteen Resurssikeskukseen!

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen uusi Resurssikeskus palvelee Vantaan sairaalan, erityisasumisen sekä kotona asumisen tuen palveluyksikköjä. Resurssikeskus on avautunut 1.1.2020.

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen kehittyvään yksikköömme. Sairaanhoitaja työskentelee pääsääntöisesti Vantaan sairaalassa, mutta tarpeen mukaan myös Vantaan erityisasumisessa sekä kotihoidossa. Vantaan sairaalaan kuuluu Katriinan sairaalan 7 erilaista profiloitunutta osastoa sekä Peijaksen sairaalan akuuttigeriatriset osastot 1 ja 2.  Resurssikeskuksen sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu äkillisten poissaolojen paikkaaminen eri osastoille. Sairaanhoitaja tekee 2-vuorotyötä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ja laaja-alaista hoitotyön osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Arvostamme kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta sekä innostunutta asennetta toiminnan kehittämiseen. 

Me Resurssikeskuksena olemme valmiit panostamaan työntekijöihimme. Vastuuyksikkömme on ammattitaitoinen, joustava, kehitysmyönteinen jatyöilmapiiri on avoin sekä iloinen. Saat parhaan perehdytyksen ja vertaistuen. Hae rohkeasti mukaan!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min / viikko, 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Laurikainen Noora
P. 0405388266
noora.laurikainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8 - 15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.