(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja Raaseporiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme Raaseporiin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen ikäihmisten hoivakotiin. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan ja töitä tehdään kolmessa vuorossa. Asukkaat ovat pääasiassa muistisairaita ikäihmisiä.

Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista pätevyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta ja erityisesti vanhusten kanssa työskentelystä. Tämä työ edellyttää hakijalta oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja kykyä organisoida päivittäisiä työtehtäviä. Toivomme myös joustavuutta ja halua kehittyä itse työntekijänä. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen sivujemme kautta. Muistathan kertoa aiemmasta työkokemuksestasi ja voit myös halutessasi liittää valmiin CV:n hakemukseen. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.