Sairaanhoitaja / Psykogeriatrinen kuntoutusosasto
Sairaalapalvelujen palveluryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrisilla osastoilla U1 ja U2 tarjotaan psykiatrista tutkimusta, hoitoa ja mielenterveyskuntoutusta tamperelaisille ja orivesiläisille ikääntyneille.

Haemme sairaanhoitajaa psykogeriatriselle kuntoutusosasto U2PG:lle määräaikaiseen toimeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan jatkuen 31.7.2022 asti.

Työhön kuuluu sairaanhoitajan työtehtävät vuodeosastolla osana moniammatillista työryhmää. Sairaanhoitaja toimii omahoitajana, joka suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa hoitotyötä kuntouttavan ja yksilöllisen työotteen avulla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu potilaan psykiatristen ja somaattisten sairauksien oireiden hoito ja terveydentilan seuranta. Somaattisen hoitotyön osaamisesta on tehtävässä etua. Työ on vaativaa asiakaspalvelutyötä, joten toivomme hakijalta hyvää stressinsietokykyä vaativissa ja ennakoimattomissa kiiretilanteissa. Kyseessä on kolmivuorotyö. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi moniammatillisen ja kannustavan tiimin tuella!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista tautisuojaa.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVe KIPU, LOVe IV, PKV-lääkelupa ja ABO-lupa sekä rokotuslupa.

Eduksi katsotaan suuntautuminen psykiatriseen hoitotyöhön tai muulla tavoin hankittu osaaminen psykiatrisesta hoidosta ja kokemus vanhuspsykiatrisesta työstä.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen KuntaRekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Merja Jaakola, puh. 040 806 2476. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaikaa jatkettu. Hakuaika päättyy 1.11.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat hoitotyön päällikkö Sirpa Antinmaa, puh. 040 759 1358 ja osastonhoitaja Merja Jaakola, puh. 040 806 2476. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot