(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, psykiatrinen
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme nyt sairaanhoitajia psykiatriseen hoitotyöhön  vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin Kokkolan palvelupisteelle 4.1.2021 alkaen. 

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, meillä ei siis tehdä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja. Kokkolan osalta palvelupisteen sijaintia ei ole vielä vahvistettu, joten tämä selviää vasta loppusyksyn aikana.

Tehtävänäsi on toimia perusterveydenhuollon psykiatrisen hoitotyön tukena mielenterveys- ja päihdeasioissa sekä opiskelijoiden psyykkisen terveyden, toiminta- ja opiskelukyvyn ja elämänhallinnan tukena. Psykiatrinen sairaanhoitaja tekee myös hoidontarpeen arviointeja sekä lyhyitä hoitojaksoja ohjaten asiakkaita tarvittaessa jatkohoitoon. Työ on ensisijaisesti ennaltaehkäisevää perustuen varhaiseen tunnistamiseen ja tukemiseen sekä oikea-aikaiseen hoitoon.

Odotamme sinulta terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa. Lisäksi toivomme työkokemusta vastaavista tehtävistä ja kokemusta itsenäisen hoitajavastaanoton pitämisestä mielenterveystyössä, psykiatristen diagnostisten haastatteluiden tuntemuksen sekä lyhytpsykoterapeuttisten menetelmien (esim. IPT, altistus) hallinnan. Eduksi katsomme suomen kielen lisäksi ruotsin ja englannin kielitaidon sekä etätyöskentelyvalmiudet. Työyhteisönä toivomme toimeen tarttuvuutta, vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta.

Tehtävä on kokoaikainen ja palkka määräytyy YTHS:n ja AVAINTES -työehtosopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Viivi Nykänen, puh. 041 730 5624. Tavoitat Viivin puhelimitse arkisin klo. 15-15.30 tai etunimi.sukunimi@yths.fi.

Rekrytointiaikataulu:
Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään keskiviikkona 21.10.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen.