Sairaanhoitaja, pitkäaikaishoito, Espoon kaupunki
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Kuvaus tehtävästä: Tervetuloa työskentelemään Espoonlahden hoivakotiin. Espoonlahden hoivakodissa asuu 40 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa ikäihmistä. Toimimme kahdessa kerroksessa ja toiminta yksikössä on yhteisöllistä. Henkilökunta elää työpäivänsä yhdessä asukkaiden kanssa. Omaiset, vapaaehtoistyöntekijät ja muut vierailijat ovat mukana ja tukena asukkaiden elämässä. Asukkaat voivat asua meillä elämänsä loppuun asti.

Meillä on avoinna sairaanhoitajan vakituinen tehtävä. Sairaanhoitajana vastaat monipuolisesti asukkaiden hyvinvoinnista. Asukkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito sekä asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja kodinomaisuus. Tehtävässä vaaditaan myös itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja erilaisten sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta arvostavaa ja asukkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemustasi ikääntyneiden kanssa työskentelystä sekä myönteistä asennetta muutos- ja kehittämistyöhön. Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä ikääntyneiden parissa.

Espoon kaupungin työntekijänä sinulla on käytettävänäsi Espoon kaupungin henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu, matkalippu, kimppajumpat, maksuton uinti espoolaisissa uimahalleissa ja työterveyshuollon palvelut.


Työpaikan nimi: Espoonlahden hoivakoti


Työaika: Jaksotyö 114 h 45 min/3 vko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Työ alkaa 8.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään sitoutumista palvelukonseptin mukaisen toiminnan toteuttamiseen, Valviran rekisteröintiä ja hyvää suomen kielen suullista- ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valittu sitoutuu suorittamaan hyväksytysti lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja luvat mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Tehtävään valittu allekirjoittaa työpaikan pelisäännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden hoidosta/palveluasumisesta, uusien toimintakäytäntöjen kehittämisestä sekä luovista työskentelytavoista.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot