(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja / Pispan tehostettu palveluasuminen
Tampereen kaupunki, Kotihoito- ja asumispalvelut, Pispa B

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Pispan tehostetun asumispalvelun B-talossa asuu ikäihmisiä. Täällä he saavat hoivaa ja huolenpitoa heidän elämänsä loppuun asti. B-talossa on neljä 15 asukkaan ryhmäkotia, joissa on henkilökuntaa ympäri vuorokauden.

Haemme nyt sairaanhoitajaa Pispan tehostettuun asumispalveluun, B-taloon. Tehtävät sisältävät ikäihmisten kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa ympärivuorokautisessa palveluasumisyksikössä.

Haemme tehtävään Suomessa laillistettua sairaanhoitajaa tai sairaanhoitaja-/terveydenhoitaja opiskelijaa, jolla on sairaanhoitajanopinnoista suoritettu 140 op. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Lääkeluvat voi suorittaa myös Pispassa ennen työsuhteen alkamista. Opintorekisteriote ja kelpoisuuden osoittavat todistukset vaaditaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Eduksi katsomme kokemuksen vanhustyöstä.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta, ohjeet hakemiseen löydät osoitteesta https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palveluesimies Nina Riutta, p. 040 639 7029