Sairaanhoitaja pieneen yksikköön Sallaan
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Haemme nyt lumoavaan Lapin Sallaan sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään monipuolisissa tehtävissä pienessä, ikäihmisille suunnatussa uudessa hoivakodissa. Työsuhde on vakituinen ja aloitus työssä on mahdollisimman pian kevään 2021 aikana.

Työnkuvaus: 

Työkohde on vuonna 2020 valmistunut raikas ja viihtyisä ikäihmisille suunnattu palveluasumisyksikkö. Kohteessa on 13 asukaspaikkaa ympärivuorokautista hoivaa vaativille asukkaille. Lisäksi kohteella on muutama paikka lyhytaikaista intervalliasumista varten. Kohteessa panostetaan vahvasti mielekkääseen, aktiiviseen ja iloiseen arkeen!

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat kohteessa terveydenhoidolliset ja sairaanhoidolliset tehtävät, kuten lääkehoidon suunnittelu ja toteutus, asukkaiden hyvinvoinnin seuranta ja kirjaukset, sekä yhteydenpito omaisiin ja muihin sidosryhmiin. Työpäivissä sairaanhoitajan tukena on aina muu hoitotiimi ja hoivakodin johtaja. Työ on pääasiassa arkipäivätyötä, mutta mikäli pidät ilta- ja/tai viikonloppuvuoroista, niin työaikoja on mahdollista räätälöidä toiveidesi mukaan.

Toivomme:

Sinulta toivomme iloista asennetta ja kiinnostusta ikäihmisten parissa tehtävää työtä kohtaan. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella tai loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelija (suoritettuna yli 140 op.). Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa kuntoon! Lisäksi hygieniapassi tulisi olla voimassa, mutta myös sen voi suorittaa työllistymisen yhteydessä.

Tarjoamme:

Saat ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä innoittavassa työympäristössä Lapin maisemissa. Työkohde on pienehkö hoivakoti, jossa on kodikas ja läheinen meininki. Työtehtäviin saa keskittyä rauhassa ja työt ehtii aina hoitamaan hyvillä mielin. Työkohteessa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mukavat työkaverit. Työn vastapainoksi sinua kutsuvat upeat Lapin maisemat ja ihanat ulkoilumahdollisuudet Sallassa!

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Työsuhteessa käytössäsi on erilaisia työsuhde-etuja työterveyshuollosta liikuntaetuihin. Palkkaus on joustava, ja me autamme sinua neuvotteluissa. Rekrytointiprosessi etenee muutenkin helposti ja sutjakkaasti MediPowerin kautta. Järjestämme haastattelut turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Sinun ei välttämättä tarvitse täyttää sivujemme hakulomaketta. Voit kertoa osaamisestasi vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi ja esittää myös palkkatoiveen.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444295
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Salla