Sairaanhoitaja, perusterveydenhuollon mielenterveyspalvelut
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimialaTyösuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme Vantaan perusterveydenhuollon mielenterveyspalveluihin sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen.

Perusterveydenhuollon mielenterveystyö on itsenäistä ja tavoitteellista potilasvastaanottoa, konsultaatioita sekä yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon, erikoissairaanhoidon  sekä muiden toimijoiden kanssa.  Sairaanhoitajat hoitavat yhteistyössä lääkärin kanssa potilaita, joilla on  mm. lievä tai keskivaikea masennus, ahdistuneisuushäiriö, jännittämis- tai paniikkihäiriö tai elämäntilannekriisi. Palvelussa tarjotaan suunnitelmallisia, lyhytkestoisia yksilö- ja ryhmähoitoja potilaille sekä koulutusta ja konsultaatioita yhteistyökumppaneille.

Tehtävä edellyttää hyvää ammattitaitoa mielenterveyden hoitotyöstä sekä työkokemusta ko. alalta. Katsomme eduksi sairaanhoitajakoulutuksen suuntautumisvaihtoehtona psykiatrinen sairaanhoitaja tai mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumisvaihtoehdon.

Arvostamme vahvaa osaamista mielenterveys- ja päihdehoidossa, lyhytterapeuttista työskentelyotetta, hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, aktiivista otetta mielenterveys- ja päihdehoidon kehittämiseen sekä taitoja ohjata mielenterveys- ja päihdehoitoryhmiä. 

Tarjoamme kehittämisorientoituneen, kannustavan työympäristön, lähiesimiehen tuen sekä työnohjauksen. Ammatillisen osaamisen syventämistä ja monipuolistamista tuetaan mm. tarjoamalla kouluttautumismahdollisuuksia.

Olet innovatiivinen psykiatrisen hoitotyön ammattilainen, jolle on jo kertynyt kokemusta itsenäisestä vastaanottotyöstä ja kokemusta ryhmähoitojen toteuttamisesta, esimerkiksi depressiokoulu- tai ahdistuksen hallintaryhmien ohjaamisesta.  Kiinnostuitko? Jätä meille hakemus ja  kerro kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Tervetuloa mukavaan työyhteisöön!


Vantaan terveyspalvelujenen päihde- ja mielenterveyspalvelut yhdistyivät 1.1.2019. Integroimme palvelujamme ja kehitämme niitä toipumisorientaatioviitekehyksen mukaisiksi. Terveyspalveluissa otettiin käyttöön uusi potilastietojärjestelmä Apotti toukokuussa 2019.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Mielenterveys- ja päihdehoidon työkokemus. Voimassa olevaa LOVe-todistusta tai LOVe-lääkehoidon verkko-opintojen, tenttien ja käytännön näyttöjen suorittamista koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut psykiatriseen hoitotyöhön ja muut työhön liittyvät täydennyskoulutukset. Kokemuksen itsenäisestä, psykiatrisesta vastaanottotyöstä ja ryhmien ohjaamisesta. Mielenterveys- ja päihdehoidon sekä Vantaan sosiaali- ja terveyspalvelujen tuntemisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2606,32 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, päivätyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Heiska-Johansson  Ainomaija

0405272162

ainomaija.heiska-johansson@vantaa.fiVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401450
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa