Sairaanhoitaja / Pappilanpuiston kotihoito
Tampereen kaupunki, Ikäihmisten palveluryhmä, Pappilanpuiston kotihoito

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Pappilanpuiston kotihoito on osa Pappilanpuiston campusaluetta ja se toimii kiinteästi yhteistyössä alueen muiden ikäihmisten palvelujen kanssa. Pappilanpuiston kotihoidon sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja hoitajatiimin vetäjänä. Sairaanhoitaja työskentelee sekä itsenäisesti, että moniammatillisissa tiimeissä.

Haemme vakituiseen toimeen sairaanhoitajaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV) hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.

Etsimme sairaanhoitajaa, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityössä tarvittavaa joustavuutta sekä innostusta asiakaslähtöisen kotihoitotyön toteutukseen sekä oman työn ja toiminnan kehittämiseen. Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Edellytämme valittavalta ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä uusien toimintamuotojen käyttöönottoon.

Eduksi katsotaan kiinnostus ikäihmisten kotihoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus. Eduksi luetaan myös B-ajokortti sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan. Lisäksi suosittelemme vahvasti tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotesuojaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079 ja palvelupäällikkö Arja-Liisa Heikkilä, puh. 040 759 1368.

Hakuaika päättyy 5.3.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Riikka Salo, puh. 050 528 7079.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot