(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Palvelukeskus Valkama
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Palvelukeskus Valkama tarjoaa tehostettua palveluasumista 41 mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. Valkamassa on voimakas kuntouttava työote ja pyrimme suunnitelmallisesti auttamaan jokaista asukasta saavuttamaan omanlaisensa hyvän elämänhallinnan ja elämän.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin sairaanhoitajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle kokoaikaisen työn toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Tässä tehtävässä erityisenä vastuualueena on yksikön somaattiset asiat. Kokonaisuudessaan tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • sairaanhoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • somaattisen puolen tuntemusta

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.6.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Susanna Lifländer, susanna.liflander@esperi.fi, p. 0440292076.

Esperi on Savuton Työpaikka.