Sairaanhoitaja, päihdepoliklinikka
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Tehtävän kuvaus

Psykiatria ja- päihdepalveluiden Vuosaaren päihdepoliklinikka on yksi neljästä päihdepoliklinikasta ja osa Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskusta. Päihdepoliklinikat ovat riippuvuusongelmiin erikoistuneita avohoitopaikkoja. Palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille helsinkiläisille päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen. Ajattelua ja toimintaa ohjaava viitekehys on toipumisorientaatio.

Etsimme joukkoomme aktiivista ja kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa. Päihdepoliklinikalla toimit osana moniammatillista tiimiä. Teemme monialaista yhteistyötä terveys- ja hyvinvointikeskuksen eri palveluiden sekä lastensuojelun, vertaistyöntekijöiden, jatkokuntoutusyhteisöjen, kolmannen sektorin ja monien muiden eri toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että asiakas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa.

Sairaanhoitajan työhön kuuluu polikliinistä päihdeasiakkaan hoidon tarpeen arviointia, hoidon toteutusta, sekä vieroitus- ja kuntoutusjaksojen suunnittelua ja lähetteen tekoa, alkoholiavovieroituksen ja antabushoidon toteuttamista, ajokortti- ja lastensuojelun päihdearviointeihin liittyviä seurantoja yhdessä sosiaalipuolen kanssa sekä korvaushoidon toteuttaminen. Työ painottuu korvaushoitoon, mutta edellyttää perehtymistä ja työskentelyä kaikilla osa-alueilla. Tehtävän hoito voi sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä, mutta on pääsääntöisesti päivätyötä. Käytössämme on Apotti-potilastietojärjestelmä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kehittämismyönteistä asennetta, kokemusta päihdehoitotyöstä. Sitoutumista mahdollisiin viikonloppu- ja pyhätöihin.

Luemme eduksi toipumisorientaation viitekehyksen tuntemuksen, hyvät atk-taidot, terveys- ja hyvinvointikeskusmallin tuntemuksen. Love-lääkeluvat.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Osastonhoitaja Elina Roivainen, elina.roivainen@hel.fi, p. 09 310 73024 (2.8.21 jälkeen) Ylihoitaja Virpi Jaakkola, virpi.jaakkola@hel.fi (19.7.21 alkaen)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477638
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki