Sairaanhoitaja, päihdepoliklinikka
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Tehtävän kuvaus

Tule sairaanhoitajaksi Kalasataman päihdepoliklinikalle!

Työtehtäviisi kuuluvat mm. työskentely vastaanotossa ilman ajanvarausta sisältäen palvelu- ja hoidontarpeen arvioinnin, alkoholi- ja lääkevieroitukset, opioidikorvaushoidon toteuttamisen, osallistumisen lastensuojelun päihdearvioihin, yksilökeskustelut ja hoidon koordinoinnin.

Päihdepoliklinikalla toimit osana moniammatillista tiimiä. Teemme monialaista yhteistyötä terveys- ja hyvinvointikeskuksen eri palveluiden sekä lastensuojelun, vertaistyöntekijöiden, jatkokuntoutusyhteisöjen, kolmannen sektorin ja monien muiden eri toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että asiakas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa. Viitekehyksenä on toipumisorientaatiomalli.

Kalasataman päihdepoliklinikka on osa Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalveluja. Päihdepoliklinikat ovat riippuvuusongelmiin erikoistuneita avohoitopaikkoja. Palvelut on tarkoitettu täysi-ikäisille helsinkiläisille päihteiden käyttäjille ja heidän läheisilleen. Toimipisteemme sijaitsee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut esim. työsuhdeasunnon, tukea matkalipun ja polkupyörän hankintaan sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus, työkokemus psykiatria- tai päihdepalveluista. Hyvät ATK-taidot, Apotti-potilastietojärjestelmän tuntemus, voimassa olevat lääkeluvat.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mari Heinonen, osastonhoitaja mari.j.heinonen@hel.fi p. 09 310 72 995

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462894
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki