(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Paavonpirtti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019

Esperi Hoitokoti Paavonpirtti tarjoaa palveluasumista päihde- ja mielenterveydellisistä haasteista kärsiville henkilöille Helsingin Konalassa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti nuorehkoja henkilöitä, joilla on haasteita monilla eri elämän osa-alueilla. Asumisajat ovat yksilöllisiä, mutta tavoitteena on saavuttaa tilanne, jossa muutto omaan kotiin tai vähemmän tuettuun asumismuotoon olisi mahdollinen. Paavonpirtissä asiakkaille tarjotaan yksilökohtaista tukea kunkin omien tarpeiden mukaan. Työ on asiakkaiden ohjaamista arjessa, voinnin ja lääkehoidon seurantaa, yksilökohtaista palveluohjausta ja kuntoutumisen tukemista.

Haemme nyt Paavonpirtin tiimiimme kekseliästä ja sydämellistä SAIRAANHOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa heti/ sopimuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu mm. yksikön lääkehoidosta vastaaminen, päivittäinen asiakkaiden ohjaus, asiakkaiden voinnin ja päihteettömyyden seuranta, verkostotyöskentely ja asiakkaiden tukeminen arjen askareissa.

Mitä me edellytämme sinulta?

  • sairaanhoitajan AMK tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin ja toimintakyvyn tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä otetta työn tekemiseen
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa
  • ajokorttia

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 14.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Ulla Pale (ulla.pale@esperi.fi, puh. 0207497232)

Esperi on Savuton Työpaikka.