Sairaanhoitaja, osasto 1
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Katriinan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 29.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen Vantaan sairaalan geriatriselle kuntoutus- ja tutkimusosastolle. Meillä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki - tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Sairaanhoitajan tehtävänkuva on laaja-alainen. Saat käyttää omaa ammattitaitoasi hyvin kokonaisvaltaisesti ja sen lisäksi toimia hoitotyön edustajana moniammatillisessa tiimissä.

Osasto 1:llä on 25 potilaspaikkaa. Suurin osa potilaista tulee jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Sairaanhoitajan työ on potilaan hoitamista ja sairaanhoidollista, mutta hyvin keskeistä on myös potilaan toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen tavoitteena mahdollisimman nopea kotiutuminen. Hoitotyötä tehdään yksilövastuisen hoitotyön periaattein potilaan omahoitajuutta toteuttaen. Sairaanhoitajan työ osastolla on hyvin mielenkiintoista ja opettavaista. Sairaalassa järjestetään säännöllistä sisäistä koulutusta ja mahdollistetaan myös muuhun koulutukseen osallistumista. 

Olemme ottaneet käyttöön uuden potilastietojärjestelmän Apotin. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan käyttämään tätä uutta järjestelmää, joka myös ohjaa toimintaa ja sen myötä tullaan kehittämään hoitotyötä Apotin laatumittareita hyödyntäen.

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omaa työtään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä.

Vantaan sairaala - ammattitaidolla sinulle! 

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2606,32 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja

Blomvall Tarja

0503122129

tarja.blomvall@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo. 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428244
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa