(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja / Oriveden terveyskeskussairaala
Kotihoito- ja asumispalvelut, Orivesi, Sairaalaosasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Oriveden terveyskeskussairaala on kuntoutusosasto ja jatkohoitopaikka erikoissairaanhoidon eri potilasryhmille. Osastolla on 23 potilaspaikkaa ja hoitojaksot ovat n. 10 vrk mittaisia. Potilaiden sairauksina on mm. erilaiset infektiot, murtumat, syöpä, keuhko-, neurologiset- sekä sydänsairaudet. Osaston potilaita hoidetaan kuntouttavalla työotteella kokonaisvaltaisesti huomioiden jatkossa kotona selviytyminen.
Hoitotiimiimme kuuluu lääkäri, osastonhoitaja, apulaisosastonhoitaja, sairaanhoitajia, fysioterapeutti sekä lähi- ja perushoitajia. Osaston potilaita hoidetaan työvuorokohtaisella omahoitajamallilla.

Tule vuosilomasijaiselso osaavaan joukkoomme.
Keskeisinä tehtävinä on potilaan hoito, seuranta ja ohjaus sekä lääkehoidon toteutus, toiminnan suunnittelu- ja koordinointi

Tehtävään haemme Suomessa laillistettua sairaanhoitajaa tai sairaanhoitaja-/terveydenhoitaja opiskelijaa, jolla on sairaanhoitajanopinnoista suoritettu 140 op. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

tiina.lahteenmaki@tampere.fi