Sairaanhoitaja / Oriveden Särkänkoti
Ikäihmisten palveluryhmä, Orivesi, Särkänkoti

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Särkänkoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista ryhmäkoti Koivikossa ja Kedossa. Lisäksi Särkänkodissa on lyhytaikaishoitoa, jossa asiakkaan on mahdollista saada erityistä kuntoutusta.
Haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu sairaanhoitajan tehtävänkuvan mukaiset tehtävät Särkänkodissa Orivedellä. Työvuoroissa voidaan joustaa ja tarvittaessa työ voi olla päivätyöluonteista.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja tai terveydenhoitajan tutkinto ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe- lääkehoitolupaa: LOVe LOP, LOVE KIPU, LOVe IV ja PKV-lääkelupaa sekä rokotuslupaa. Lääkehoitoluvan voi myös suorittaa työsuhteen alussa.
Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotesuojaa.

Edellytämme valittavalta myös ammatillista kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen, sekä uusien toimintamuotojen käyttöönottoon.

Eduksi katsotaan kiinnostus ikäihmisten hoitoon, valmiudet tiimityöskentelyyn, joustavuus, luovuus, hyvät yhteistyötaidot, yhteisöllisyys ja oma-aloitteisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Nina Lahtinen, puh. 040 536 5448 ja palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257.

Hakuaika päättyy 14.05.2021.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Paikkaa aiemmin hakeneet otetaan haussa huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Palveluesimies Nina Lahtinen, puh. 040 536 5448, palvelupäällikkö Anne Paavilainen, puh. 050 401 2257

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot