(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja (opetushoitaja), Resurssikeskus, vakituinen tehtävä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Resurssikeskus

Kielotie 25, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 06.07.2020 tai sopimuksen mukaan - 

SAIRAANHOITAJA (OPETUSHOITAJA)

Tervetuloa töihin Vanhus – ja vammaispalveluiden uuteen Resurssikeskukseen!

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen uusi Resurssikeskus palvelee Vantaan sairaalan, erityisasumisen sekä kotona asumisen tuen palveluyksikköjä. Resurssikeskus on avautunut 1.1.2020.

Haemme opetuksesta vastaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen kehittyvään yksikköömme. Sairaanhoitaja työskentelee 50% hallinnollisissa, opetukseen liittyvissä tehtävissä ja 50% hoito- tai hoivatehtävissä. Työnkuva muotoutuu toiminnan tarpeen mukaisesti. Opetuksesta vastaavan sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu perehdyttäminen, osaamisen varmistaminen, näyttöön perustuvan hoitotyön käytäntöjen jakaminen, toiminnan sekä prosessien kehittäminen ja bed-side opetus.  Jatkossa tiimimme kuuluu kaksi opetuksesta vastaavaa sairaanhoitajaa, joiden työ jakautuu toiminnan tarpeen sekä työntekijän vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ja laaja-alaista hoitotyön osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Arvostamme kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta sekä innostunutta asennetta toiminnan kehittämiseen. 

Me Resurssikeskuksena olemme valmiit panostamaan työntekijöihimme. Vastuuyksikkömme on ammattitaitoinen, joustava, kehitysmyönteinen jatyöilmapiiri on avoin sekä iloinen. Saat parhaan perehdytyksen ja vertaistuen. Hae rohkeasti mukaan!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min / viikko, 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Noora Laurikainen
P. 040 5388266
noora.laurikainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Resurssikeskuskuspäällikkö
Maaret Hilden-Rantala
P. 0408487365
maaret.hilden-rantal@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.