(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja, Olarinluoman palveluasunnot
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Etsimme nyt joukkoomme hoitotyön ammattilaista, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaidemme elämänlaadun parantamisesta sekä hyvän hoitotyön toteuttamisesta ja kehittämisestä. Olarinluoman palveluasuntojen asiakkailla on monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavanaan, oletko sinä halukas kuulemaan niitä?

Olarinluoman tehostetun palveluasumisen yksikössä tuetaan hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia päihteitä käyttäviä asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympäri vuorokauden. Palveluasuntojen asiakkaiden toimintakyky on olennaisesti heikentynyt. Asiakkaiden alentuneeseen toimintakykyyn voivat vaikuttaa esimerkiksi alkoholin käytön aiheuttamat aivovammat tai muut liitännäissairaudet sekä ajoittainen runsas päihteiden käyttö. Olarinluoman asumispalvelut toimivat Asunto Ensin- periaatteella, eli yksikön asiakkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme kuitenkin tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme hyvää ja laadukasta perushoitoa ja ohjausta turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Sairaanhoitajana vastaat asiakkaiden sairaanhoidosta, hoidon seurannasta ja toteuttamisesta sekä yhteistyöstä asiakkaiden hoitotahojen kanssa. Lisäksi vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta.

Työtiiminä olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Olarinluoman palveluasunnot
Työaika: Jaksotyö, 116h 15 min/3 viikkoa. Pääsääntöisesti 2-vuorotyötä.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään:
-tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
-työkokemusta sairaanhoitajan työtehtävistä.

Arvostamme työkokemusta muistisairaiden kanssa työskentelystä ja/tai mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot